"24 години для Господа"

04 березня о 16:00 год, семінаристи нашої семінарії розпочали свою зустріч з живим правдивим Ісусом присутнім в таїнстві Євхаристії. В цілому світі, була проголошена папою Франциском адораційна молитва «24 години для Ісуса». Кожний, мав змогу перебувати в присутності живого Христа, молячись і довіряючись Йому.

Це особливий час, коли молитва набирає ще більшого характеру, бо молячись перед Євхаристійним Христом – ти стаєш в присутності самого Бога, котрий все бачить, відчуває, і знає. Також і ми семінаристи разом з вихователями взяли участь в молитовному чуванні, доручаючи Христові своє тепер і завтра, просячи для себе і всіх людей потрібних благодатей. Ісус був присутній 24 години на вівтарі. Кожний з нас мав змогу перебувати з Спасителем наодинці довіряючи свої молитви і прохання.

 

 

Молитва Адораційна – це момент, коли людина перебуває найближче в присутності Господа, це момент зустрічі Творця і Людини. Батька і дитини.

Ісусе, складаємо подяку Тобі за Твою присутність посеред нас, за Твоє милосердя, за Твою любов до нас. Просимо, щоб час перебування з Тобою приніс у майбутньому рясні плоди.

сем. Петро Гриньків V курс

 
Пастирі Архидієцезії

Його Преосвященство
Мечислав Мокшицький
Архієпископ Митрополит
Львівський
* * *
Його Еміненція
Архієпископ
Мар’ян Кардинал
Яворський

* * *
Його Преосвященство
Єпископ Леон Малий

 
Часопис

 
В обєктиві
d4.jpg